Lafo fua i luga uma oloa BUSHNELL

Faitotoa taofi folasaga

faitotoʻa taofi (foi taofi faitotoʻataofi faitotoʻa pe tina faitotoʻa) o se mea faitino poʻo se mea faigaluega faʻaaogaina e taofi ai se faitoto matala pe tapuni, pe e puipuia ai se faitoto mai tatala tele. O le upu lava e tasi e faʻaaoga e faʻatatau i se fasi manifinifi fausiaina i totonu o se faitotoʻa faitotoʻa e puipuia ai se faitotoʻa mai i totonu pe a tapunia. O le faitotoʻa (faʻapipiʻi) atonu o se tamaʻi puipui poʻo le 90 tikeri fasi uʻamea faʻapipiʻiina i le faʻavaʻa o le faitotoʻa e taofi ai le faitotoʻa mai le fue (bi-directional) ma faʻaliliuina lena faitotoʻa i le tasi itu (in-swing tulei pe toso i fafo-fetoso).Tatalaina faitotoʻa

O se faitotoʻa ono taofi e se faitotoʻa o se mea mamafa lava mea, pei o le paʻu, tuʻu i le auala o le faitotoʻa. O nei taofi e tele lava ina faʻaleleia.

[1] Faʻasolopito, o piliki taʻimua na avea ma filifiliga lauiloa pe a avanoa.

[2 Peitaʻi, ona ua faʻaalia mai le natura oona o le taʻimua, ua matua faʻavaivaia ai lava lenei faʻaoga.

[3] O leisi metotia o le faʻaaogaina a taofi faitotoʻao se tamaʻi tina of fafie, paʻu, ie, palasitika, cotton poʻo se isi mea. O tina gaosi o nei mea e masani ona maua. O le tina uʻamea ua kikiina i le tulaga ma o le malosi i lalo o le faitotoʻa, nei ua jammed luga i luga o le faitotoʻao taofi, maua ai lava static feeseeseaiga e tausia le minoi.

[4] O le lona tolu auala o le faʻatulagaina o le faitotoʻa lava ia ma le taofi auala. I lenei tulaga, o se faʻamau uʻamea puʻupuʻu tapunia i le paʻu, poʻo se isi mea maualuga feteʻenaʻi, o loʻo faʻapipiʻiina i se faʻamau i tafatafa o le pito i lalo o le faitotoʻa faʻasaga i le faitotoʻa faʻamoe ma i le itu o le faitotoʻa o loʻo i le itu e tapunia ai. A tatala le faitotoʻa, e togi ifo le pa i lalo ma paʻi le faʻapaʻu i le fola. I lenei faʻatulagaina, o isi gaioiga o le faitotoʻa agaʻi i le tapunia faʻateleina le malosiaga i le paʻu faʻaiʻu, ma faʻateleina ai le malosiʻaga feteʻenaʻi o loʻo teteʻe atu i le gaioiga. A tapunia le faitotoʻa, e tatalaina le taofi e ala i le tuleia o le faitotoʻa e tatala atili, lea e faʻamatuʻu le taofi ma faʻataga ia afe i luga. O se fou fou o le faʻatulagaina o le faitotoʻa ma le taofi auala o le faʻapipiʻi o se maneta i le pito i lalo o le faitotoʻa i le itu lea e matala i fafo ona faʻamau lea i luga o se isi maneta poʻo mea maneta i luga o le puipui poʻo se tamaʻi faʻamau i luga o le foloa. O le maneta tatau ona lava le malosi e taofi ai le mamafa o le faitotoʻa, ae lava le vaivai e faigofie ona vavae ese mai le puipui poʻo le hub

/zinc-alloy-door-stops-series/

Puipuia mea leaga i faitotoʻa

O le isi ituaiga o faitotoʻa e faʻaaogaina e puipuia ai faitotoʻa mai le matala tele ma faʻaleagaina pa latalata. I lenei tulaga o le paʻu ogo poʻo le dome - poʻo se uʻamea poʻo le poloka o paʻu-paʻu uʻamea, fafie poʻo le palasitika - o loʻo suluina i totonu o le puipui, teuteuina poʻo le foloa i le ala o le faitotoʻa. Afai e faʻapipiʻi i le puipui, atonu o ni nai inisi luga luga o le eleele, pe i se maualuga pei o le faʻafetaui le faitotoʻa. O se faitotoʻa puʻupuʻu faʻapipiʻi i le puipui, e masani lava o se paʻu o le paʻu poʻo se ogāumu, o isi taimi e taʻua o le wall bumper.

I nisi taimi, e faʻaogaina ai taofi e fetaui i le ogatotonu o le faitotoʻa, o se vaega o le ogatotonu o le faitotoʻa. O ia taofi e taʻua o le "taofi taofi" poʻo le "faʻamau faʻamau" o faitotoʻa ma e masani ona faʻaaogaina e puipuia ai le faʻaleagaina o le laupapa..

d2

Taimi Post: Tes-23-2020