FREE SHIPPING ON ALL BUSHNELL PRODUCTS

O mafuaaga e le mafai ai ona susu le faitotoa ma le fofo

O iinei matou te faʻaalia ai ituaiga e lua omaneta Faitotoa Taofi 304SS, e taʻua o le faʻapipiʻiina o le fola o le fale ma le puipui puipui.

⒈ Fa'apipi'i fa'asusu i le eleele
Mafuaaga: O le tele o mafuaʻaga e le mafai ai ona faʻafefe le eleele e mafua ona o le mamao i le va o lau faitotoa ma le eleele e maualuga tele, ma o le maualuga lautele e tatau ona pulea i totonu ole 1.5 cm.
talafou3
Fa'ailoga: Pe a tatalaina le faitoto'a, e le mafai ona fa'amauina le faitoto'a i le tulaga o le suction o le eleele, ma o le a tulei sa'o le faitoto'a i le puipui, ma mafua ai ona pa'i le au loka i le puipui.

Fofo: ① Tuu le pito i luga o le fola o le fale poʻo le faitotoʻa maualalo, ae o lenei metotia e maualalo le ola tautua ma e le matagofie.②Sui le suction faalava i le suction vertical, lea e faateleina ai le maualuga o le suction ulu i se tulaga patino ma foia le faafitauli masani.

⒉ Fa'apipi'i puipui
E masani lava, o le pa puipui e leai se suction, o le tele o ia mea e faʻapipiʻi asymmetrical ma le le lelei o le suction faitotoa.O iinei matou te faʻaalia ai le faʻafitauli o le faʻapipiʻiina asymmetric.Ae mo le leaga o le suction faitotoa, e mafai ona e suia.

Mafuaaga: O le ulu suction o le faitotoa suction e le tutusa ma le suction pulou.I se faaupuga faigofie, e le ogatusa le maneta ma le ogatotonu o le uamea.

Fa'ailoga: A tatala le faitoto'a i le tulaga malosi o le suction, e le mafai ona fa'amauina pe mana'omia ona pa'i mama ina ia maua sina suction, a leai o le a otometi lava ona matala le faitotoa.

Fofo 1: ① Aveese muamua le pulou fa'asusu i le lau o le faitoto'a.② Tuu le pulou fa'asusu i luga o le ulu fa'asusu.③Tatala le faitoto'a i le tulaga o le pulou fa'asusu, ma fa'aoga se penitala e tusi ai le tulaga o le pulou fa'asusu i luga o lau lau faitoto'a.④ Aveese le pulou faʻafefe i luga o le ulu faʻafefe ma faʻapipiʻi i luga o le lau o le faitotoʻa.⑤ A maeʻa le faʻapipiʻiina, o le ulu o le suction ma le pulou faʻapipiʻi faʻapipiʻi i lenei auala o le a le mafai lava ona faʻamavaeina, ma o le ai ai le suction masani.

Fofo 2: Su'i le faitoto'a fa'asusu i le malosi fa'amaneta o lo'o fa'aalia i luga o le ulu suction.O lenei ituaiga o suction faitotoa e mafai ona miti i soo se itu.Pe a faʻatusatusa i le faʻafitauli o le suction, o le faʻapipiʻiina e sili atu ona faigofie, ma e leai se manaʻoga e faʻatulagaina ma tusi se liʻo.

Aotelega: I le taimi nei, e tusa lava po o le a le taugofie o le suction faitotoa o loʻo i luga o le maketi, e leai lava se faʻafitauli i le mana suction, ma e le o mamao i tua;afai e faʻapipiʻi le suction faitotoa ma e leai se suction, 99% o se faʻafitauli faʻapipiʻi.


Taimi meli: Feb-15-2023